Ароматното и зареждащо с енергия кафе може да дегустирате в лятната градина на Avenue bar & dinner на 30 септември.

Кафе KIMBO е най-бързо развиващият се кафе бранд по света. Произвежда се в Неапол, световна столица на еспресото. Всеки пакет е бленд от кафета арабика и робуста, специално селектирани от над 200 вида сортове, за да задоволят всяко предпочитание на клиента. Освен леката киселинност, в него се усещат и плодови нотки. То е идеално за приготвяне на професионална машина за перфектното еспресо, така и за продукти с мляко, като капучино и лате. На 30-ти септември Авеню представа едно от най-нежните кафета на KIMBO - Unique, с доминиращо съдържание на арабика, с нежен аромат, сладост и мекота на вкуса.

Avenue bar & dinner избира KIMBO, защото вярва в потенциала на бранда, който отговаря на всички критерии за качество и премиалност, наложени като стандарт от заведението.

Събитието ще започне в 10:00 и ще продължи до 14:30 часа. На всеки клиент ще се предостави шот еспресо, защото именно чрез него ще може да се усети истинския вкус на напитката. За тези, които искат да опитат нещо различно, трейнинг мениджърът на KIMBO Велимир Бучев ще приготви истинско италианско капучино, което ще им предостави възможност да се пренесат и да усетят духа на Неапол.

Домакините на събитието ще раздават много награди, както и 200 талона за намаление от 50% при поръчка на кафе KIMBO, а всяко пето поръчано кафе ще бъде напълно безплатно през целия октомври.

KIMBO е бранд, който се работи само в премиум обекти, като представя своята идентичност единствено и само в избрани заведения, които държат на високото качество и са в тренд с динамично развиващият се кафеен пазар.

Avenue bar & dinner и KIMBO ви канят да се откъснете от забързаното ежедневие и натоварения график и да се насладите на перфектното еспресо в последния ден на месец септември.

*рекламна публикация