Рапърът Адриан Рачев, по-известен като Румънеца, се ожени за красивата бивша гимнастичка Божидара Ламбова. Сватбата се е състояла на светлия християнски празник Вяра, Надежда, Любов и София в неделя, като двамата са си казали “Да” на стилна церемония на морския бряг край Варна, съобщава sportal.bg.

Близки и приятели на младото семейство споделиха десетки снимки от щастливото събитие в социалните мрежи. Сред множеството гости на тържественото събитие са били бившият кмет на Каварна Цонко Цонев и топмоделът Гери Дончева, които публикуваха снимки от сватбата във “Фейсбук”.

Румънеца се бракосъчета, но не за Енчев. Да им върви по вода с Божидара, написа Цонко Цонев. Божидара Ламбова е треньор в “София Спорт”. Любопитно е, че именно в залата за художествена гимнастика след състезание на възпитаничките й популярният изпълнител поиска ръката на своята любима.

Феновете и тези, които следят художествената гимнастика отблизо, познават добре Божидара. Тя е първият треньор на една от националките в новия ни ансамбъл – Теодора Александрова. Теди направи първите си стъпки в красивия спорт именно под нейно ръководство в Левски.