Плеяда от звезди уважи премиерата на „XIIА” в столичния Mall Of Sofia. Атракцията на бляскавото събитие беше дуото стилисти на Sexy Hair, България Владимир Атанасов и Асен Налбантов. Двамата таланти демонстрираха най-новото от тенденциите в оформянето на коси, а присъствието им съвсем не беше случайно, именно, в премиерната за филма вечер. Владимир Атанасов е стилистът, който превърна косите на актрисите от филма Радина Кърджилова, Велислава Костадинова и Анелия Мангърова в сексапилно изкушение. На специално обособен кът, стилизиран с червен килим Влади и Асен не отказаха на никого оформянето на секси букли, заглаждането на косата или оформянето на неустоима прическа. Христо Стефанов – Ицака, който е шегаджията в XIIА се остави в ръцете на бога на мъжката прическа Асен Налбантов, който с две движения превърна непокорната му коса в модерно бижу. Анелия – лошата Меган в класа на г-жа Лина Николова влезе шеметно минути преди началото на премиерата и буйните й коси веднага се преобразиха в холивудски хит, благодарение на Владимир Атанасов.

Сцената, в която ученички стилизиарт косите си с лак за коса Big Sexy Hair и серум за заглаждане Smooth Sexy Hair, преди учителката да влезе в клас, обра аплодисментите на публиката по време на премиерата.

Наследничката на фамилия Кристиано, Мария, която в момента е студентка в Милано и присъства с роля във филма, позволи на  Влади последни щрихи в кестеновите й коси. Внучката на Гуна Иванова – Вели, която играе ролята на амбициозната танцьорка Дара, от непокорна тинейджърка се превърна в бляскава филмова звезда, достойна за червения килим.

Christian Of Roma е партньор на „XIIА”, умело дирижиран от режисьорката Маргарита Ралчева, сценаристът Николай Колев, главиня продуцент Дейвид Варод, продуцентите  Татяна Педерсън, Гергана Ташкова, Мирела Ненчова и копродуцента Александър Здравков / ПроСинема.

Татяна Лолова, Радина Кърджилова, Дарин Ангелов, Гала, Маги Ралчева и Гуна Иванова получиха подаръци с марката Sexy Hair, а звездите от тийн-лентата ще се превърнат в модели на хитовите тенденции в косите по време на SFWA/W17 и Sofia Hair & Fashion Show. Посетителите ще се оставят в ръцете на Sexy Hair отбора на Christian Of Roma в рамките на двете престижни събития.