Известни актьори се превърнаха в модели на Sexy hair на премиерата на филма „XII А”. Дългоочакваната прожекция тече в момента в столицата. Идеята за това е вдъхновена от партньорството на американския бранд с продуцентите на култовата тийн-лента „XII А”, чиято премиера. В епизодична роля във филма се появява Мария Кристиано, наследник на фамилия Кристиано. Тя е отгледена в Пловдив, а преди година беше една от най-красивите абитуриентки в Града под тепетата. В момента чаровната млада дама е студент в Istituto Europeo di Design и италианския град Милано. За втора година тя ще изучава мода и дизайн в модната столица на Европа. 

Мария Кристиано лично присъстваше на премиерата на филма и мина по червения килим, облечена в елегантен тоалет. Другите актриси от филма Радина Кърджилова, Велислава Костадинова и Анелия Мангърова се превърнаха в модели на водещите тенденции за коса, представени от топ стилистите на Sexy Hair Владимир Атанасов и Асен Налбантов. Татяна Лолова също се докосна до таланта на двамата коафьори, които демонстрираха умения буквално на червения килим.

Благодарение на козметична компания Christian Of Roma професионалисти, любители и изкушени от фризьорското изкуство ще бъдат посрещнати на специален Sexy Hair щанд, оформен като филмово студио. Това ще се случи в рамките на най-чакания моден форум Sofia Fashion Week A/W 2017 от 26 до 29 септември 2017 година в столичната зала EFE на Хотел Марнела.

За радост на посетителите, на щанда на Sexy Hair младите надежди на българското фризьорство ще правят демонстрации във всички дни на SFW. Още на следващия ден, в събота започва Международния фестивал на прическата и красотата – Sofia Hair & Fashion Show, който тази година чества своя 20-ти юбилей и ще се проведе в двата дни на уикенда.