Сексапилна диджейка ще нажежи страстите тази седмица в Пловдив. Русокосата красавица INKY ще застане зад диджейския пулт на W Garden, и то… топлес! Уникалното шоу ще зарадва пловдивчани в петък вечер. Горещата изпълнителка не само успява да събере погледите с уникалната си визия, но и предизвиква истински фурор с музиката, която пуска. Време е за топлес шоу, което ще се помни дълго.

Изкусителката идва за пръв път в България и записа специално видео за феновете си:

Хитовите изпълнители Pavell & Venci Venc‘ пък ще бъдат гости на черните партита на клуба  “Back to Black” във вторник вечер. В клуба ще зазвучат хитовете „Момичето от квартала”, „Единствената” и, разбира се, хитът с Михаела Филева „Любов”!

Венцислав Чанов и Павел Николов започват да записват заедно музика още през 2012 година. Първата им песен се казва "Бакшиш за лека нощ". Следват я "Dubstep, Sex And Tattoos", "Батман", „Съседа”, „Fuck Love”, както и "Знаеш ли кой видях?" и „Къде си, брат?“ с Ангел и Моисей, „Изгрева и залеза” със Сантра.

След толкова много записани хитове поканите им за участия направо валят, а феновете им се увеличават с всеки изминал ден.  Страхотното дуо има нестандартен поглед към живота и безпогрешен нюх за парти!

Освен като изпълнители двамата активно работят по текстовете и аранжиментите на парчета за свои колеги, сред които „Стъпка напред“ на Михаела Маринова, „Избран“ на Невена Пейкова, „Теб си пожелах“ на Ана Мария и Богомил, „Любов за пръв път“ на Михаела Маринова, Невена Пейкова и Кристина Дончева и „Спомени в прахта“ на Люба Илиева .

В петък вечер пък култовият диджей Pascal Junior разтърси клуба. Хитовият изпълнител е родом от Румъния, но работи в Лондон. Ето и снимки от страхотното парти, което направи…