Светският лъв и организатор на тазгодишния конкурс Мис Лято лорд Евгени Минчев каза край на лошите зъби и покани прочутия стоматолог д-р Смилен Смилов да направи дентални прегледи на 12-те кандидатки в конкурса. Така че красивите усмивки, както и доброто настроение за присъстващите на 24 август в салона на Додж са сигурни!

Д-р Смилов ще бъде и заместник-председател на журито както и ще връчи годишен абонамент на избраната от него кандидатка. Председател на журито е бизнесдамата на 2016 година Нери Русева, а събитието ще се проведе в управлявания от нея шоу рум на Dodge.

Мартини Роял ще бъде официалната напитка на вечерта, а синьо и шапки за дамите е безпрекословното указание за всички, които ще се съберат на пръскащото красота събитие. Кралицата на шапките Ирина Сардарева също ще е част от шоуто.

Кандидатките ще се появят на сцената с облекла на галерия Есил Дюран и Angel fashion. А подаръците за всички участнички са осигурени от Christian of Roma - лидер в обслужването на фризьорите в страната. За последните две десетилетия са създадени 12 филиала на компанията в страната. Christian of Roma притежава най-големия технически екип от професионалисти, провежда 120 семинара годишно и 2 фестивала.

Водеща ще бъде Деси Цонева. Младият изпълнител Йордан Марков също ще бъде част от програмата.

На миналогодишния конкурс сред официалните гости бяха столичният кмет Йорданка Фандъкова и собственикът на козметична компания Christian of Roma Елена Кристиано.