Подготовката за най-очакваното събитие в морската ни столица вече започна, а 24-те красавици – претендентки за титлата Мис Варна 2017, усилено репетират за надпреварата. За участничките се грижи екип от специалисти, които ги обучават в правилна походка, специална хореография, сценично поведение и артистичност.

Много емоции и забавления за миските, предизвикаха фотосесиите, реализирани по време на вълнуващ яхт-круиз по Черноморското крайбрежие. Преди броени дни приключиха и снимките на индивидуалните видео визитки на участничките в конкурса, в които всяка една от тях споделя интересни факти за себе си. Натоварената им програма включва още ежедневни репетиции, благотворителни инициативи, както и много забавления.

Претендентки за титлата  бяха сред малкото, изпитали емоцията от атракцията Dinner in the sky, и  истински се забавляваха по време на престоя си в небето. Това беше като глътка въздух за красавиците на фона на изтощителните ежедневни репетиции и фитнес тренировки, водени от  професионалните инструктори на Ориндж фитнес.

Популярният водещ Ники Кънчев ще влезе в ролята на конферансие на един от най-престижните конкурси за красота в България - Мис Варна 2017. Най-зрелищният спектакъл по родното Черноморие ще бъде представен на 24.08 в новооткритата зона на Пристанище Варна. Другата звезда на събитието ще бъде всеобщият любимец – Владимир Ампов – Графа, който ще зарадва присъстващите с няколко от най-новите си хитове. 

Мис Варна е един от най-престижните конкурси за красота в България и е традиция спечелилото момиче да представи морската ни столица на националния конкурс Мис България. През годините за МИС ВАРНА са избирани едни от най-красивите варненки, а конкурсът се превърна в символ на красота и женственост. 

Всяка година над 800 гости стават свидетели на уникален спектакъл, а огромната сцена, професионална хореография и перфектният подбор на кандидатките за титлата  правят събитието да изглежда наистина грандиозно и значимо.

Всички участнички в конкурса ще получат подаръци с марката Christian of Roma -  лидер в най-новите технологии и материали за коса и в сферата на козметиката.