Скандалният водещ Даниел Петканов посети през уикенда Пловдив. Вместо да предизвиква пловдивчани и да басира с тях, той се отдаде на веселие в W Garden в събота вечер. Дани не пропусна да се качи и на диджейския пут в клуба и се щракна за спомен с диджея.

Уникални партита предстоят и тази седмица в W Garden.

Още утре на сцената на клуба ще се качи най-добрата група в България за 2017 година  - „СкандаУ”. Йонислав и Лъчезар ще бъдат гости на черното парти „Back 2 Black на клуба!  Двамата са не само добри изпълнители, а и талантливи шоумени. „СкандаУ” не за първи път са гости в клуба, като с последните си участия предизвикаха истинска сензация и незабравим купон.

Йонислав и Лъчезар дълги години са се занимавали с футбол, но решават да преустановят спортните си кариери и да се насочат към музиката. Записват първата си песен „Хляб и сол” и тя бързо се превръща в хит. Следва участието им в музикалното риалити „България търси талант 2”, където пробиват с песните „Тв и радио” и „Все тая”. Бързо се превръщат във всенародни любимци и достигат чак до полуфинал.

В петък вечер гост в клуба ще бъде легендарният диджей Сава, той ще взриви публиката заедно с изпълнителя DDY Nunes. Диджеят започва своята кариера още през 1990 година и от тогава не спира да прави само хитове. Феновете му са от цял свят, а парчетата му се слушат в едни от най-култовите дискотеки.

Той е работил и изпълнители като Irina Rimes, Faydee и още много звезди. Диджей Сава няма нужда от повече представяне, тъй като името му говори достатъчно за него – той отдавна е утвърдил славата си и е доказал, че е номер 1.

Ето и снимки от партито в петък вечер, в което диджеят Volcan Uca успя да нажежи страстите до червено….