Лятото тепърва започва в W Garden! Въпреки че отпускарският сезон е към края си, партитата са в разгара си, а тази седмица клубът подготвя специална изненада за пловдивчани. В W Garden ще стартира клубното турне „Born2HipHop Summer Tour”, което е под надслов „5 YEAR ON THE STAGE  #ЗаТваСъмРоден”. Специална годишнина, която ще бъде отпразнувана на сцената на пловдивския клуб и ще зарадва феновете с уникално шоу на 15 август.

За пета поредна година парти платформата не спира да радва своите фенове и се радва на голям интерес. На сцената на клуба ще се качат хитовите изпълнители БОРО ПЪРВИ & MADMATIC, NDOE / DRS & YOUNG BB YOUNG, Alex & Vladi, Golemia AMG и DJ George. Те ще избухнат с големите си хитове и уникална хореография.  

Специален гост изпълнител на турнето ще бъде DJ MIKEY FLEX, който ще пристигне директно от Кипър, за да направи партито още по-незабравимо.

В петък вечер пък в клуба пристига един от любимците на пловдивската публика - Volcan Uca!

Той набра популярност с песента си, посветена на турската столица, която се превърна в тотален хит и само за няколко дни събра милиони гледания в YouTube.

Парчето зазвуча в най-актуалните клубове в Европа и се превърна в любимо на феновете на хауса. „Istanbul” се подреди и на челно място в класацията на меломаните и у нас.

Ето и снимки от участието на Криско в петък вечер в клуба: