Нова промоционална кампания на Мол Марково тепе: „Август – месец на късмета”, стартира днес. Всеки уикенд през месеца клиентите на мола, направили покупки в рамките на конкретния ден на стойност минимум 50 лева, събрана от максимум 2 касови бележки, ще имат право да завъртят късметлийското колело и ще получат награда. А наградите са много и атрактивни!

А тези, които попълнят и талон със своите данни, ще участват в томбола за голямата награда - уикенд за двама в хотел „Арте СПА & Парк“ във Велинград!

През всеки от дните 5, 6, 12, 13, 19, 20, 26, 27 август, в промоционалния кът на партер в Мол Марково Тепе, в периода 11:00 - 20:00 часа, ще бъдат разположени колело на късмета, както и урна за пускане на талони. Наградите ще се предоставят от промоционален екип непосредствено след завъртането на колелото.

Какво се иска от вас ли? Много просто – да си напазарувате, да завъртите колелото и да попълните талон за участие в томболата за голямата награда. Официалните правила за играта са публикувани на уебстраницата на Мол Марково Тепе: http://www.markovotepemall.bg/?go=news&p=detail&newsId=369.

Пловдивчани, не забравяйте: август е месецът на късмета в Мол Марково тепе!