Днес още десет души имат повод да се усмихнат! Единайсет седмици подред пловдивчани се радват на страхотни ежеседмични награди от играта „От Мол Марково Tепе купи и награда спечели!“ Наградите, които раздават от Мол Марково Тепе тази седмица, са десет ваучера на стойност 20 лева от мултибранд магазина LEE COOPER * KVL * TIMEOUT - първия за България търговски обект, изграден с оригинална концепция, представяща по най-добър начин всяка една от марките.

Щастливците ще се потопят в разнообразието от облекла и аксесоари, подходящи за младите хора и за тези с младежки дух. KVL на KENVELO ще ги очарова със своя спортно-елегантен градски стил. LEE COOPER – легендарната британска марка -  е символ на качествения деним. TIMEOUT пък е емблемата на калифорнийския свободен дух и на младежкия начин на живот.

Имената на десетте печеливши са Виктория Филипова, Нейко Нейков, Гергина Манчева, Велина Мерева, Даниела Гайдаджиева, Ивайла Илиева, Антония Симеонова, Божидара Дункова, Таня Кирова и Росица Филипова. Честито!

Те са пазарували от Orange, CCC, LC WAIKIKI, Carnival Kids, Za Za, Terranova и Триумф.

Ето как протече и жребият, който определи имената на късметлиите:

Играта е към своя край! Не се чудете, а участвайте! Като за финал от Мол Марково Тепе са ви приготвили цели десет награди. Помотайте се в мола, разпуснете с приятели, снимайте се с покупката си и не пропускайте да ни я изпратите! Така ще се включите в последния жребий за един от десетте ваучера на стойност 20 лева от магазин Andrews/. Краят на играта наближава, така че се включете, докато е време. Очакваме вашите усмихнати снимки и селфита, направени в мола.

Ето и условията на играта! Следвай стъпките!

1. Направи покупка в Мол Марково Тепе Пловдив за не по-малко от 5 (пет) лева и си направи селфи или снимка в търговския център с торбичката от съответния магазин.

2. Сподели снимката във Facebook страницата на Markovo Tepe Mall като коментар под поста за играта за седмицата. На лично съобщение изпрати трите си имена, град, имейл адрес или телефон за връзка.

3. Харесай страницата.

4. Всеки вторник, след старта на играта, ще бъде теглен жребий сред участниците, изпратили снимки с покупки от мола, за печалба на предварително обявените награди.

Бъдете креативни, снимайте се на фона на любимите си магазини и места в мола, намигнете, изплезете се или просто се усмихнете. Не забравяйте да споделите крайния резултат във Фейсбук страницата на Markovo Tepe Mall.

Миналата седмица награди грабнаха: Евгения Нанева, Нина Божилова, Златозара Текелиева, Нели Владимирова и Емануела Трончева. Припомняме, че те спечелиха пет ваучера на стойност 20 лева от магазин Za Za.