Секссимволът Николета Лозанова разгря подобаващо вратаря Ники Михайлов на базата на футболните национали в Бояна. Брюнетката би няколко дузпи на новия си стар любим, като дори успя да му вкара една от тях. Николета показа завидни умения, стреляйки от въздуха, но Михайлов се прояви блестящо при първите три наказателни удара, насочени под гредата. При четвъртия обаче Лозанова реши да смени тактиката и стреля ниско долу. Това свари Ники крайно неподготвен и той трябваше да вади топката от мрежата. Цялата тренировка бе заснета на видео, а Николета се похвали във Фейсбук с впечатляващата си победа.

Съотборниците на Михайлов и особено старши треньорът Петър Хубчев се надяват допуснатият от Николета зрелищен гол да не повлияе на самочувствието и концентрацията на вратаря преди важните световни квалификации, които предстоят на националите.

Припомняме, че Ники бе гадже на изгряващата плеймейтка още в началото на кариерата му, след което се залюби с фолкпевицата Алисия, която роди дете и се раздели с Валери Божинов. Николета пък отиде при Божинов и също му роди дъщеря. Сега водещата на "Папараци" и вратарят на националния отбор са отново заедно, като в добрите стари времена.