Започна новата седмица, а с нея стават ясни и култовите диджеи и изпълнители, които ще ви забавляват! Вторник партитата в W Club стартират с една от любимите банди в България Ice Creem! Оказва се обаче, че групата се разпада. Този вторник ще бъде последният ви шанс да се насладите на култовите изпълнители в ,,комплект"! Това парти ще бъде като за последно!

Черното парти Back 2 black през последните месеци се превърна в една от любимите дестинации на пловдивчани. Партито започва в 22 часа и ще продължи до малките часове на нощта!

Миналата година музикантите заслужено грабнаха  наградата „БГ Група 2016” и прекараха цялото лято, редувайки клубовете в морските курорти. Утре купонът отново ще се пренесе обратно в Пловдив. Музикантите обещават парти на макс и размазващ саунд. Ще имате възможност да чуете парчета като "Щом падне мрак", "Pool party (Всеки ден)" и други яки песни.

В четвъртък ще ви зарадва DS Mariposa. Ще можете да се насладите на регетон и латино ритми.

В петък ще имате страхотната възможност да започнете уикенда с лудо парти, на което ще пуска диджей номер едно в Турция. Самият Dj Tarkan ще застане зад пулта на W Club! Той е сред най-обичаните чуждестранни диджеи у нас, а през последните години присъства постоянно в класацията топ 100 на електронната денс сцена на планетата. Диджей Таркан е не просто страхотен, той е носител на престижното отличие „Диджей номер едно” в родната си Турция цели три години поред. Освен това е единственият турски диджей, попадал в най-престижната класация за електронна музика на списание DJ Magazine. Клубът отново ще бъде препълнен, а партито неповторимо.

Ето и снимки от партито на 29 юли, което беше под името Red & White party, а страхотният DJ Rocco се погрижи за всички присъстващи.