"Отличникът" в лудото пазаруване, което в продължение на 3 дни разбуни духовете в Мол Марково Тепе в Пловдив и донесе на трима щастливци незабравимо преживяване и невероятни емоции, е един. Приляга му - защото все още е студент и учи бързо. А името му е Георги Щуков и е от Пазарджик.

Студентът по медицина си тръгна от мола не само с най-високата направена сметка, но и с усещането, че е късметлия. Адреналинът в играта „100 секунди без портмоне в Мол Марково Тепе” беше на макс, усетиха и го участниците, и публиката, и организаторите.

Георги е ерген, но и неговото участие в играта, както това на младоженеца Радослав Шуманов, премина през сватбите. Оказа се, че печелившият му талон е от пазаруване в магазин Andrews, от който си е купил костюм за… сватба. Засега – чужда. Ако съдим обаче по бързите му реакции и отличното му ориентиране в непозната обстановка, най-вероятно много скоро това ще се промени...

Георги – като един истински студент и ерген, наблегна на алкохола и… кашкавала. Предназначението на първото е ясно, а второто ще послужи за правене на сандвичи – вечното студентско меню. Бъдещият медик награби доста кашкавалени пити, без въобще да се стряска от тежестта им. Важното е колегите му съквартиранти да има какво да слагат в тостера! С тези два артикула и още интересни нещица бъдещият медик похарчи на мола 527,19 лева.

От което пък много щастлива беше неговата майка, която го придружаваше в мола и която на живо стана свидетел на най-бясното пазаруване на сина си. Естествено, накрая имаше щастлива прегръдка и много радост в очите.