Дарина Павлова и милионерът Спас Русев бяха бългасркото присъствие на бляскавото парти в Сен Тропе. Мадам Мулти не пропусна да се отбележи на поредното събитие, събрало на едно място куп ВИП-ове.

Този път целта на мероприятието бе не просто забавление, но и една добра кауза. То бе организирано от холивудската звезда Леонардо ди Каприо. От години той поддържа фондация, заминаваща се с опазване на околоната среда. А благотворителният търг има за цел да се превърне в ежегодно събитие.

Миналата година на него бяха събрани над 45 милиона долара за целите на екологията! Тази година на търг се разигра вечеря с Лео и екранната му половинка Кейт Уинслет. 

Дарина Павлова и Спас Русев също са се включили в благотворителната кампания. Освен това, те не пропуснаха и официалната вечеря и афтърпартито. Мадам Мулти е отявлена купонджийка и отново събра погледи с визия и освободено поведение. Тя поддържа топло приятелство с куп световни звезди и винаги е добре дошла на подобен род събития, пише "Телеграф".

Този път бизнесдамата и собственикът на "Левски" получиха възможността да прекарат еднанезабравима вечер с музиката на Мадона. Музикалната мегазвезда бе изненадата на благотворителното парти, а Павлова не пропусна да сподели нейно изпълнение в социалните мрежи.

Дарина Павлова купонясва с Лео ди Каприо и Мадона (ФОТО)