Ден преди рождения си ден, когато ще навърши 19 години, сензацията Гери Никол разкри как се чувства след новия й клип "Направо ги убивам" и призна, че от самото начало на кариерата й е било изключително трудно, защото е трябвало да съчетава много неща в едно.  Какво е чувството да нямаш личен живот, време за среща с приятели - младата певица признава, че за нея това са много лишения и много работа, за да стигне дотам, където е сега.  Тя бе качена на същата платформа високо в небето, както и водещите на bTV и не скри, че й е много приятно.

"Със сигурност не съм давала такова интервю и ми е много приятно. Добре съм, пътувам, работя усилено и на всичко отгоре имам утре рожден ден - ставам на 19 години.  Ще празнувам с приятели във Варна на морето, още не знам къде, но ще го уточним в последната секунда, както винаги", казва Гери Никол. Тя призна, че е много щастлива от успеха на новия си клип "Направо ги убивам": "Часове след като излезе новата ми песен, феновете ми го знаеха вече, не можех да повярвам, че ще стане това, горда съм със себе си и искам да благодаря на всички, които продължават да ме подкрепят и да слушат музиката ми. Убиваме хората с хубава музика и то си личи. Откакто излезе парчето, няма клуб, който да не го пуска. За първи път работим със 100 кила и доста добре ни се получава. Много си паснахме като характери, аз дадох от моя стил, той от неговия и се получи нещо доста нестандартно за България, парчето е заснето в София. В самото начало парчето беше съвсем различно и впоследствие го разчупих през моята призма и според мен се получи нещо много добро. Във видеото участват съучениците ми от моя клас в математическата гимназия в София, искам да им благодаря, защото го изиграха по-добре от актьори." Независимо, че направи няколко успешни музикални проекта, певицата трябваше да завърши и училище. Ето какво призна тя: "Завърших доста добре, успехът ми е към 5. 50. С математиката не съм толкова добра, но затова имам такива добри съученици, които да ми помагат, математиката не ми е била никога силната страна."

Гери Никол коментира и новия клип с дъщерята на Орхан Мурад - Сузанита, който мнозина заклеймиха като "вулгарен". "Когато излезе парчето на Сузанита, бях на фризьор, не можах да го чуя добре, но толкова много ми хареса, че дори се записах как пея отгоре.

Поздравих я, защото съм принципен човек и затова й писах в Инстаграм, за да я поздравя за това, което е направила.  Това е изкуство, смятам, че не сме открили топлата вода да показваме среден път по видеата, световни изпълнители го правят, а ние - защо не?! Така че аз съм много за Сузанита и нека да продължава в същия дух. Не е лошо да ни подражават, защото аз работя от 16 годишна, нека да работят от най-ранна възраст и да навлизат в страната на големите, защото това е похвално. В днешно време връстниците ни не си знаят бройките и правят нещо, което не е окей. Беше ми много трудно, но не искам да говоря за това, сега ми е още по-трудно. Трудно ми е да съчетавам всичките неща, например докато бях на училище, имах матури, трябваше да се готвя, през това си готвех проектите. Но накрая това, което правя, се харесва, оценява и си струва. 

Все още нямам любовна половинка, често ме питат, но все още няма. Все още не е дошъл такъв, нямам определен тип, може би трябва да се разбираме, да разбира какъв е животът ми, ангажираността."