Големият купон в Пловдив стартира още днес с гостуването на Големия в W club. Рапърът идва под тепетата специално за тематичното „Back to Black” парти и ще е поредната R&B звезда, която се качва на сцената на клуба.

Големия ще грабне микрофона и ще даде старт на своя лайф в W Club. В стил Street dance и този път ще има яки, колоритни и страстни танци! Изпълнителят е част от новата вълна рапъри у нас. За отрицателно време той записа хитови парчета с много известни имена и бързо доби огромна популярност. Сред песните, които всички сме чували, е и „Пияната тояга”, в която Големия си партнира със 100 Кила, както и хитът с Венци Венц - „Капак”.

Припомняме ви, че сред гостуващите изпълнители на черното парти W Club през последните месеци бяха рапърите от емблематичната група „Ъпсурт”, Спенс, Жана Бергендорф, Alex P и още много други талантливи певци, които направиха незабравими партита.

 

А за да стане всичко още по-завладяващо, към лайфа на Големия ще се присъедини Жана Бергендорф! Изпълнителката на хита „Самурай” е подготвила специално шоу в W Club, което няма да остави никого равнодушен. Жана започва да пее още от 6-годишна, а когато навършва пълнолетие, заминава за Южна Корея.

През 2012 година се завръща у нас и предизвиква истински фурор с участието си в музикалното предаване „X Factor”. Певицата стана любимка на зрителите и с лекота спечели формата. Изпълнителката участва преди месец в риалити формата „Vip Brother”, но това не й попречи да подготви много нови проекти. Само за няколко години Жана Бергендорф се превърна в най-харесваната поп певица в България! Любимка е и на тийнейджърите, които зорко следят изявите и копират стайлинга й.


ЧЕТВЪРТЪК!

Четвъртък вечер, 27 юли, феновете ще „избухнат” с шоуто Diego Capoeira Show. Всички присъстващи ще се забавляват под звуците на латинските ритми.

ПЕТЪК!

В петък е следващото от серията разбиващи партита в W Club. Зад пулта застават известните Dj Sava и DDY Nunes.
Легендарният диджей Сава вдига градусите на макс! Диджеят започва своята кариера още през 1990 година и от тогава не спира да прави само хитове.

 

Феновете му са от цял свят, а парчетата му се слушат в едни от най-култовите дискотеки. Той е работил и изпълнители като Irina Rimes, Faydee и още много звезди. Dj Sava няма нужда от повече представяне, тъй като името му говори достатъчно за него – той отдавна е утвърдил славата си и е доказал, че е номер 1.