Известната риалити звезда от Биг Брадър Лиляна Ангелова се отказа от подаръците и поиска пари за рождения си ден, който отпразнува в ресторант Марбея край Гребната база. Причината за специалния призив е желанието й да подпомогне състезателната кариера на едно талантливо дете.

Лиляна Георгиева е детето-чудо на спортовете, а специалистите я сравняват с най-добрите в нейните дисциплини.

„Лили има най-добрите постижения на България на 800 метра и 3000 метра-открито и в зала, а е само на 17 години. Веднага след като чух историята й, бях сигурна, че искам да й помогна, за да дам личен пример, че талантите в България трябва да се подкрепят“, споделя с вълнение рожденичката за своята адашка.

Към края на вечерта тя оправи искрени благодарности на всеки, който беше подпомогнал каузата й.

„Сега очакваме Лили да се върне от Кения, за да се срещнем и да й предадем сумата, която събрахме. Искам да благодаря на Община Пловдив и Дирекция „Спорт и младежки дейности” за съдействието по организацията на каузата. Щастлива съм, че можем заедно да помогнем на едно талантливо дете“, каза още Ангелова.

В популярното пловдивско заведение на Гребната база Лили беше поканила свои близки приятели, сред които Ваня Гирагосян, адвокат Станоев, Иван и Светла Маринови, Лидия и Васил Кръстеви.

Семейството й също беше сред присъстващите. Самият Андрей Слабаков, специален гост на ресторант Марбея, поздрави рожденичката лично, като й пожела много щастие и професионални успехи и й поднесе огромен букет.

Ангелова просто сияеше на личния си празник - от стилната й прическа, цветна рокля и обувки, до красивите бижута, които беше подбрала за визията си.