От Мол Марково Тепе раздават награди и тази седмица. Девет седмици поред се провежда жребий, който определя печелившите! Изтеглените късметлии ще се радват на три ваучера на стойност 20 лева, любезно предоставени от магазин Yves Rocher - висококачествена натурална  козметика,  заредена с неизчерпаемата енергия на растенията.

Имената на печелившите в играта „От Мол Марково Тепе купи, награда спечели!” са Полина Гечева, Виолета Димитрова и Дияна Илчевска. Честито!

Щастливците са пазарували от CCC, LC WAIKIKI, Tom Tailor и Paolo Botticelli.

Ето как протече и самият жребий:

Всички останали могат да опитат отново. ИГРАТА ПРОДЪЛЖАВА! Подготвили сме ви страхотни награди. За да ги получите просто трябва да се разходите в  мола, да се поглезите с шопинг в бутиците, да хапнете или отидете на кино. След това се снимайте с покупката и не пропускайте да ни изпратите снимката, на която е запечатана вашата усмивка. Пазаруването е сред най- добрите терапии срещу скуката, а пазаруването в Мол Марково Тепе може да ви донесе и чудни награди.

Тази седмица наградите са още повече! Пет ваучера на стойност 20 лева за пазаруване в магазин Za Za търсят своите нови притежатели. В магазин Za Za можете да откриете както страхотни бански, така и качествено бельо, което е на най-добрите цени!

Ето и условията на играта! Следвай стъпките!

1.     Направи покупка в Мол Марково Тепе Пловдив за не по-малко от 5 (пет) лева и си направи селфи или снимка в търговския център с торбичката от съответния магазин.

2.     Сподели снимката във Facebook страницата на Markovo Tepe Mall като коментар под поста за играта за седмицата. На лично съобщение изпрати трите си имена, град, имейл адрес или телефон за връзка.

3.     Харесай страницата.

4.     Всеки вторник, след старта на играта, ще бъде теглен жребий сред участниците, изпратили снимки с покупки от мола, за печалба на предварително обявените награди.

Бъдете креативни и се снимайте на фона на любимите си магазини и места в мола, намигнете, изплезете се или просто се усмихнете. Не забравяйте да споделите крайния резултат във Фейсбук страницата на Markovo Tepe Mall.

Миналата седмица награди спечелиха Милена Ганчева, Даринка Кафалиева, Наталия Димитрова, Стефани Исакова и Янко Кафалиев. Те получиха  ваучери на стойност 20 лева от магазин за дамски аксесоари Pronta.