Почивката на Кристиано Роналдо на остров Форментера в Средиземно море беше смутена от неочаквани посетители днес, разкрива Hola, цитирана от sportal.bg. Въоръжени агенти на митническата служба в Испания направиха щателна проверка на яхтата, която носителят на “Златната топка” е наел за ваканцията си. Те не разкриха какво точно търсят, дали са действали по конкретен сигнал, или всичко просто е било рутинно действие.

Акцията се осъществи точно след като Кристиано и членовете на неговото семейство се бяха върнали на яхтата след обяд в ресторант на брега. По време на претърсването на плавателния съд бяха още приятелката на футболиста на Реал Мадрид - Джорджина, майка му, двете му сестри и други техни близки. Всичко беше записвано на камера от митничарите. Самият Роналдо не даде вид да е притеснен и натовари свой приятел със задачата да съдейства на униформените, а самият той се прибра навътре. Агентите също не проявиха специален интерес към португалеца и не размениха никакви думи с него.

Час и половина отне на служителите да си свършат работата, след което те дадоха някакъв документ на приятеля на Кристиано, здрависаха се с него и си тръгнаха. Междувременно бдителни папараци не пропуснаха да отбележат и още по-наедрялото коремче на Джорджина, което породи поредните слухове, че красавицата е бременна от Кристиано.

Роналдо е към края ная своята ваканция, но тъй като ще започне подготовка на по-късен етап от своите колеги в Реал, ще пропусне турнето на отбора в САЩ. “Белите” са в Америка от няколко часа.