Един от най-добрите диджеи в Истанбул идва в Пловдив тази седмица! Партито в петък вечер в W Garden ще бъде неповторимо и ще остане дълго в съзнанието на пловдивчани. Причината е, че зад пулта ще застане именно Tarik Sarul. Само за няколко години диджеят се наложи на музикалната сцена в южната ни съседка и се нареди до най-добрите изпълнители.

Той започва кариерата си в клуб Reina в Истанбул, а само на 17-годишна възраст печели престижна награда за „любим диджей” в Турция. Неговата слава отдавна е надминала границите на родината му и песните му са се превърнали в любими и у нас. Заедно с него на пулта ще застане и фаворитът на пловдивчани диджей Seven, a красавиците от W Ladies са подготвили специално шоу. Момичетата ще съберат погледите с провокативни костюми.

Във вторник вечер пък посетителите на клуба ще избухнат с рап феномените и носители на приза БГ група на годината – „СкандаУ”. Йонислав и Лъчезар ще бъдат гости на черното парти „Back 2 Black на клуба. Бившите футболисти не за първи път ще се качат на сцената на W Garden. С последните си участия те предизвикаха истински фурор и препълниха клуба.

Съвсем скоро талантливите момчета избухнаха с новата си песен „Мафия”, която няма да пропуснат да изпеят специално за пловдивчани.

Участието на легендите от група „Ъпсурт” в петък вечер се превърна в истински фурор.  Триото успя да подлуди публиката с големите си хитове, а балет Нова впечатли с уникална хореография.

Ето и снимки от паметната нощ: