Волейболният национал Тодор Скримов и неговата годеница Силвия Зубева официално се ожениха. Новината съобщи Зубева, която бе обявена за най-сексапилната и красива учителка в България. Ето какво написа тя в личния си профил във Фейсбук:

Ако Платон е бил прав в твърденията си, че всеки е половината на някой друг ,но сме били разделени и пръснати във всички посоки на света, обречени вечно да копнеем да бъдем едно цяло, и непрекъснато да търсим своята половинка, то моето търсене приключи. Намерих те! Ти намери мен! Благодаря на живота, че ни събра да му се насладим заедно. С радост приемам да нося името ти и обещавам винаги да го изричам с гордост. За мен е чест да бъда твоя съпруга!

Тодор Скримов и Силвия Зубева са заедно от две години и скоро очакват и първото си дете, пише sportal.bg. Волейболистът от Перник се влюбва от пръв поглед в красивата брюнетка и обръща света докато не се запознае с нея. След първата им среща двамата са неразделни. Миналата година се сгодиха, а днес минаха и под венчилото.