Време е за хип-хоп, пловдивчани! Тази седмица тепетата ще бъдат разтърсени не от кой да е, а от легендите от Ъпсурт! Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч идват в Пловдив в петък вечер и ще изпълнят най-големите си хитове специално за посетителите на W Garden!  Тримата изпълнители просто нямат нужда от представяне, тъй като безспорно са номер 1! Те са една от най-популярните групи в България, а първата им песен е записана още през 1996 година.  За всички тези години те преобърнаха представите за музика у нас и събраха хиляди фенове. Групата не е за пръв път гост в W Garden – на последното си участие клубът се пръсна по шевовете от нетърпеливи фенове! Интересът за новото им участие също е много голям.

Сред почитателите са им хора с различни интереси и от всяка възраст. Сред най-големите им хитове е и песента с Галя от бившия дует „Каризма”- „3в1”, както и сингъла „Втора цедка”. 

В песните си музикантите влагат и социална тематика, както и наболели проблеми в обществото. Звездното трио успява вече 20 години да е №1 в страната. Новите им песни също бързо се превръщат в хитове и завладяват публиката.

Вторник вечер също ще бъде много горещо! Гост на тематичното парти „Back 2 Black” ще бъде неустоимата Сантра.  Певицата нашумя с големия хит „Не ме обичаш вече“, заедно с рап певеца Спенс. Следват хитовете „Нещо по-добро“ и „Късно за романтика“, режисирана от Kриско. След това прави песен с Pavel и Venci Venc', наречена „Изгрева и залеза“. През 2016- а песента й с Атанас Колев - „В твоя чест“ разби всички рекорди по-гледаемост!  Предстои гореща седмица, а оазисът в Пловдив е W Garden!

Ето и снимки от последното участие на Pavell & Venci Venc' в W Garden: