Летните партита в W Garden вече са в разгара си! Тази седмица пловдивчани ще избухнат с диджея, който събра над 5 милиона гледания в You Tube - Hakan Akkus! Той идва за първи път под тепетата и ще е гост в W Club в петък вечер. Неговата песен „I Can't Be” се превърна в тотален хит и само за няколко дни събра милиони гледания и обиколи целия свят. Красавиците от балет W Ladies пък ще напълнят очите на посетителите.

Девойките отново ще приковат вниманието с уникални тоалети и провокативна хореография. Заедно с популярния диджей зад пулта на W Club ще застане и любимецът на пловдивчани – диджей Seven! Партито ще бъде много горещо и определено ще продължи до сутринта!

Утре вечер посетителите на клуба ще се забавляват заедно с талантливото дуо - Pavell & Venci Venc‘! Те ще са гости на черното парти на W Garden - “Back to Black”! Изпълнителите знаят какво значи парти и няма да пропуснат да изпълнят най-големите си хитове, като „Момичето от квартала”, „Единствената” и, разбира се, в заведението ще зазвучи и новата песен на дуото с Михаела Филева „Любов”! Венцислав Чанов и Павел Николов започват да записват заедно музика още през 2012 година.

Първата им песен се казва "Бакшиш за лека нощ". Следват я "Dubstep, Sex And Tattoos", "Батман", „Съседа”, „Fuck Love”, както и "Знаеш ли кой видях?" и „Къде си, брат?“ с Ангел и Моисей, „Изгрева и залеза” със Сантра.

След толкова много записани хитове поканите им за участия направо валят, а феновете им се увеличават с всеки изминал ден.  Страхотното дуо има нестандартен поглед към живота и безпогрешен нюх за парти.

Клуб DC Mariposap пък ще се развихрят в ритъма на латино музиката в четвъртък вечер!

Ето и снимки от участието на диджей Таркан в W Garden!