Избраните за БГ група на годината „СкандаУ” събират пловдивчани в W Club във вторник вечер. Само преди дни Йонислав и Лъчезар грабнаха дългоочаквания приз, а във вторник ще бъдат гости на черното парти „Back 2 Black на клуба! Това не е първата награда на талантливите изпълнители, като освен от БГ радио те имат и статуетка от BG Hip Hop Awards за „рап феномен на България”.

Йонислав и Лъчезар дълги години са се занимавали с футбол, но решават да преустановят спортните си кариери и да се насочат към музиката. Записват първата си песен „Хляб и сол” и тя бързо се превръща в хит. Следва участието им в музикалното риалити „България търси талант 2”, където пробиват с песните „Тв и радио” и „Все тая”. Бързо се превръщат във всенародни любимци и достигат чак до полуфинал.

Гост в клуба в четвъртък вечер пък ще бъде една друга риалити звезда у нас – Васил Чергов. Той бе финалист във формата „Гласът на България” и е любимец на публиката. С уникалния си глас той пленява слушателите и разтуптява сърцата на девойките!

Освен като певец в едни от най-известните пиано барове в столицата Васко е познат и с авторските си песни, сред които са „Ароматно лято” и „Игра”.

Кулминацията на седмицата е и пристигането на  диджей №1 в Турция Таркан! Той е сред най-обичаните чуждестранни диджеи у нас, а през последните години присъства постоянно в класацията топ 100 на електронната денс сцена на планетата. Носител е на престижното отличие „Диджей номер едно” в родната си Турция цели три години поред.

Ето и снимки от партито по случай рождения ден на W Club заедно с диджей Сава!