Пловдивският режисьор Георги Стефанов, по - известен като Жоро Визиото участва със свое видео в световния конкурс "My Rode Reel" и се провежда всяка година в Австралия. Клипът е на песента на DJ Rossko (Росен Стоев) и Makaz (Крум Георгиев) и се казва "Need Your Love". В конкурса участват над 1200 филма и музикални видеоклипове.
 
Росен Стоев в известен със съавторство и копродуцентство си в хитове, стигнали до Евровизия като тази на Софи Маринова през 2012г. и Deep Zone Project през 2008г., както и музиката за култовия сериал "Столичани в повече".
 
Жоро Визиото е посетил осем различни дестинации -  Хондурас, САЩ, Италия, Словения, Австрия, Германия, Хърватска и България. Снимал е в най- лютата зима в Родопите, край Лилково, където дронът му замръзнал. Режисьорът е заложил на бързи кадри (60 кад/сек) с резолюция 4К. Подобен клип в стил "VR-360 градуса", според Визиото,  се прави за пръв път в света.
 
На миналогодишния конкурс той е успял да пребори 1224 участника от 89 държави и се е класил 13- ти.Тази година той се  цели по-високо. Наградният фонд на конкурса е половин милион долара. 
 
Освен клипа към песента, Стефанов е заснел и бекстейдж видео, с което показва как са минали снимките и кой е пял. Пловдивчанинът е обиден на водещия Милен Цветков, който изразил в предаването си съмнение, че филмчето с изцепките на абитуриентите не бил дело на Визиото.
 
Ето и клипа на песента: