„Да изберем българското!” С тази идея преди 25 години майстор-бижутер Тодор Кузмов основава в Пловдив фирма „Асто Голд” и стъпка по стъпка  покорява пазарите в цялата страна, като излиза далеч извън граница.  Тази година пловдивският бижутер отбелязва и 45 години от започването на дейността си. Неговият труд е оценен от експерти от цялата страна, а през 2006 година печели и златен медал от Пловдивския техничен панаир. През тези години фирмата отваря два бижутерски магазина.  Майсторът създава и патентова уникална по рода си у нас олекотена бижутерия, която се предпочита от много от ценителите на бижута.

По повод 25-тата годишнина от създаването на фирмата собствениците решават да зарадват и трима свои клиенти, не с какво да е друго, ами с диаманти и не един, а цели три! Томболата е в три етапа, а диамантите са с различни карати, като най-големият ще бъде изтеглен през месец декември.

С тържествена церемония, каба гайди, народни носии и присъствието на нотариус днес бе изтеглен първият диамант! Чаровна ученичка, облечена с народна носия, разбърка имената на всички участници, а нотариус Светлозар Йорданов обяви името на късметлийката, която спечели диамант 0,08 карата! Под звуците на гайдите жребият спечели Марика Коста Попова, която в двуседмичен период има възможност да си вземе наградата от магазина до Военна болница.

Играта продължава, като през месец септември ще бъде изтеглен и вторият печеливш, а през декември третият. В жребият се включват всички клиенти на двата магазина на булевард „Христо Ботев” 99 и на ул.”Райко Даскалов” 40, които направят покупка от над 100 лева. 

Вижте повече във видеото!

 

*рекламна публикация