W Club става на 2 години, а по повод рождения ден на клуба в Пловдив ще пристигнат хитови изпълнители. Звездната седмица започва във вторник с участието на хип-хоп звездата Dim4ou, ще премине през латино ритмите и горещите танци на Алфредо Торес в четвъртък, а кулминацията са партитата  по повод рождения ден в петък и събота!

На сцената на клуба първи ще се качи диджей Ahmet Kilic, a в събота ще го последва и неговият колега диджей Сава, който ще гостува в клуба заедно с DDY Nunes. Като добавка към звездната седмица пловдивчани ще могат да се насладят и на новата лятна градина в заведението, която бе открита през изминалите дни от феноменалния диджей Volcan Usa.  

Хитовият изпълнител Dim4ou ще бъде част от тематичните партита „Ваck 2 Black” във вторник вечер, той ще избухне заедно с W Ladies. Изпълнителят е известен със своите дълги стихоплетства, които остават в съзнанието. Ритми, които дори да чуеш веднъж си припяваш цял ден.  Певецът няма да пропусне да изпълни песни като  „Златните момчета”, „Body”, “Малките авери” и „Тайната.

Четвъртък вечер пък е време за танци и то не с кого да е, а с кубинеца Алфредо Торес! Той може да не говори перфектен български, но определено владее чупките в кръста и може да предизвика фурор на всяко парти!

За първи път под тепетата ще дойде и диджей Ahmet Kilic. Той ще е гост в W Club в петък вечер и ще покаже на пловдивчани какво значи хаос на световно ниво!

Специално за рождения ден на W Club в Пловдив пристига  и легендарният диджей Sava, той ще взриви публиката заедно с изпълнителя DDY Nunes. Диджеят започва своята кариера още през 1990 година и от тогава не спира да прави само хитове. Феновете му са от цял свят, а парчетата му се слушат в едни от най-култовите дискотеки.

Той е работил и изпълнители като Irina Rimes, Faydee и още много звезди. Dj Sava няма нужда от повече представяне, тъй като името му говори достатъчно за него – той отдавна е утвърдил славата си и е доказал, че е номер 1.

Ето и снимки от уникалната лятна градина на клуба!