Феерия от неон спретнаха гости, персонал и артисти в столичния Candy club. Минути преди полунощ ултравиолетовата светлина в шикозното заведение фиксира искрящите неонови нюанси в косите, дрехите и грима на присъстващите.

Под звуците на мелодичен саксофон стилистите Зорница Стойчева и Конда Кондов демонстрираха най-новата линия от топ бранда във фризьорската индустрия Alfaparf, Милано – неонови бои за директно нанасяне. Шоуто мина под мотото „Истинското забавление започва, когато сияете на ултравиолетова светлина в мрака!”

Присъстващите не пропуснаха да си направят снимки пред корицата на последното издание на сп. YOU, от която грее лика на звездния стилист Амон Карвър. Американският гуру на прическите, отговорен за бекстейджа на NYFW, пристига в България на 4-ти юни.
Уникалният продукт бе представен за първи път в рамките на XXVI–ия Италиански фестивал на красотата и прическата в Пловдив, в края на март, т.г.

В рамките на ефектни спектакли и технически демонстрации бяха презентирани шестте цвята #electricred #ATOMICYELLOW #DYNAMICORANGE #SHOCKINGGREEN #SEXYMAGENTA #ECCENTRICPINK, обединени от революцията в цветовете – Revolution Neon. Неоновите нюанси на Alfaprf, Милано са един от най-търсените продукти от портфолиото на Christian Of Roma.

Представителите на марката са убедени, че това ще е безспорния хит на лятото в цял свят.

фотокредит: Candy Club