В унисон със слуховете, че Григор Димитров и Никол Шерцингер са се разделили, нашият тенисист бе забелязан да вечеря с една от най-големите красавици в женския тур Ализе Лим. Издаде го снимка в социалната мрежа, направена от случаен фен. В момента Григор е в легендарния град на любовта - Париж и явно е решил да се настрои подобаващо за втория за годината турнир от Големия шлем - Ролан Гарос. Григор и Лим вечеряха на открито и в непринудена обстановка, като си имаха и друга компания на масата. Това, че бяха седнали един от друг обаче, без съмнение ще породи слухове.

Двамата не за пръв път са предмет на разсъждения. Такива имаше за тях и преди година и половина непосредствено след раздялата на Григор с Мария Шарапова и преди да стане публично достояние връзката му с Никол. Тогава се говореше, че плейбоят Димитров и красивата френска тенисистка вероятно са започнали любовна афера. Повод за това стана присъсвието на зеленооката хубавица в ложата на Григор по време на два негови мача на "Мастърс"-а в Париж - срещу хърватина Марин Чилич и испанеца Давид Ферер.

Връстничката на Гришо има опит във връзките със свои колеги. Високата 173 сантиметра французойка няколко години беше гадже на Жереми Шарди, но двамата се разделиха през лятото на 2015-а.