Невероятно черно парти ще разтърси коктейл-бар Avenue bar & dinner в Пловдив тази събота. Точно в 21 часа зад пулта ще застане Dj Ganх.

Талантливият Георги  a.k.a  DJ Ganx се занимава с изкуство от 14-годишна възраст. „Първо танцувах професионално, а от близо 5 години вече съм в сферата на музиката като DJ“, разказва музикантът. Миналата година той осъществява първото си турне между Холандия и България, а през тази година - и второто, което преминава с бурен успех, много артисти и хубави емоции, пише PlovdivTime.bg.

За Черната събота екипът на Avenue bar & dinner е подготвил най-различни изненади. Заведението, което е сред най-старите и изискани в Пловдив, ще бъде украсено в стилен черен цвят. Ще бъде представена иновативната напитка Friends Fun Wine. Готвачите ще зарадват клиентите с нови предложения от кухнята.

Avenue bar & dinner е приятно място, където хората да се настроят преди големия купон в петъчната и съботната нощ. В коктейл-бара на бул. „Мария Луиза“ няма да попаднете на силна музика и огромни шумни партита, а ще се насладите на приятна обстановка, където с приятели да изпиете по едно уиски или някакъв екзотичен коктейл и да си поговорите в задушевна атмосфера.

Заведението привлича с разнообразието си от авторски коктейли от личната колекция на барманите. Всеки може да си поиска специално съчетание на напитки и плодове, което ще бъде изпълнено на минутата според личния вкус на клиента. Мотото на коктейл-бара е „That’s my club!”, зад което седи стремежа да предлага безкомпромисно високо качество.

В заведението, което се намира между Голямата и Малката базилика, се предлага и изискана храна. Без да се позиционира като ресторант, кухнята разполага с качествени и оригинални ястия.

Човек вече може да отпочине в красивата градина навън или да заеме мястото си на просторния бар. За разлика от много други, тук лесно можете да намерите място за паркиране отпред на самия булевард. Avenue bar & dinner е едно от малкото заведения в Пловдив, които предлагат услугата „дринк енд драйв“ („пий и карай“), за да може всеки почерпен посетител да се прибере безопасно у дома.

На 3 юни за финала на Шампионската лига екипът подготвя нова изненада – комбинация от  студена бира и домашен скариден чипс. Мачът между  „Реал“ (Мадрид) и "Ювентус" (Торино) започва в 21.45 ч. и ще бъде излъчван на живо на големите екрани в градината на заведението. „При нас всеки човек се чувства специален, защото умеем да създаваме уют и приятно настроение“, обясняват рецептата на дългогодишния се успех под тепетата от екипа на бара и подготвят още изненади през летните месеци.