Безсънна нощ за „жълто-черната“ част от Пловдив! За първи път от 36 години насам „канарчетата“ вдигнаха значим трофей. Еуфорията от финала в София мина през магистралата, а оттам по улиците и заведенията в Пловдив

Възпитаниците на Николай Киров, след като показаха класа срещу Лудогорец,  го сториха и в пловдивските дискотеки. „Канарчетата“ изнесоха последния ценен урок на абитуриентите, като им демонстрираха как трябва да се забавляват.

Купонът за футболисти и фенове продължи в известния клуб „Спирит“, който цяла вечер „пази“ спечеления трофей. По ирония на съдбата певицата, която вдигаше допълнително градуса на настроението, бе… Анелия.

Фолк дивата дълги години бе на почит във вечния съперник на Ботев – Локомотив. Тогава тя беше половинка на Коко Динов, който и до ден днешен признава, че му е слабост. Неведнъж Анелия се раздаваше за феновете на Локо Пловдив по различни поводи и празници на Лаута.

За нейно съжаление обаче, докато тя бе част от „черно-бялата“ общност, тя не успя да се докосне до трофей. Въпреки това капитанът на „жълто-черните“ Лъчезар Балатанов позволи на певицата да се докосне до Купата на страната.  Бултрасите, които бяха в „Спирит“ „напомниха“ на Анелия, че това й е първи досег с подобен трофей.

„Хайде, Ботев Пловдив!“, бе първата й реакция, след като хвана трофея, а след това започнаха и поздравите към „жълто-черните“ шампиони.

Купонът ще продължи и днес, като футболистите ще направят парад с Купата из Европейската столица на културата.