ИГРАТА продължава! "От Мол Марково Tепе купи и награда спечели!" набира скорост. Първите късметлии, които ще получат чрез жребий 2 ваучера по 50 лева от лидерите на пазара на оптични продукти в България – верига оптики Grand Optics и Joy Optics, ще станат ясни след броени минути. Очаквайте ВИДЕО от тегленето на жребия с печелившите.

Тази седмица от мола са ви приготвили нови 6 примамливи награди, предоставени от Orange Center. Три раници, два несесера и едно портмоне очакват своите нови притежатели!

Какво се иска от вас ли? Много просто – да си напазарувате и след това да се щракнете. Това е. Всяка седмица до 6 август 2017 година тези от вас, които си направят покупка от Мол Марково Тепе и си направят маниашко селфи или снимка с нея, имат реалния шанс да спечелят някоя от тези страхотни награди:

Ето и условията на играта! Следвай стъпките!

1. Направи покупка в Мол Марково Тепе Пловдив за не по-малко от 5 (пет) лева и си направи селфи или снимка в търговския център с торбичката от съответния магазин.

2. Сподели снимката във Facebook страницата на Markovo Tepe Mall като коментар под поста за играта за седмицата. На лично съобщение изпрати трите си имена, град, имейл адрес или телефон за връзка.

3. Харесай страницата.

Официалните правила на играта са публикувани на уеб страницата на Мол Марково Тепе Повече информация може да получите и на телефон 0700 10 248.