От тази вечер стартира седмицата на дивите в W Club! Купонът ще започне с Дара, ще премине през латино ритми в четвъртък с Долорес де ла Каридад и ще завърши в петък с Гери-Никол. Първата красавица, която ще се качи на сцената на заведението, е изпълнителката на хита „К’во не чу”, която съвсем скоро изненада меломаните с още едно страхотно парче „Родена такава”. Красивата певица не за пръв път е гост в W Club. Всеки път участията й се превръщат в истинска сензация и купонът продължава до сутринта. Този път младата певица ще бъде гост в тематичните  черни партита „Ваck 2 Black”.

Дарина Йотова изгря в музикалното предаване “X Factor” и светкавично стана любимка на цяла България и тийнидолка. Тийнейджърите се тълпят около нея за селфита, а носените от нея дрехи бързо се превръщат в мода.

Както всеки вторник, на сцената на клуба ще се качат и танцьорите от „Sugar Wing Dance Group”, както и „W ladies”. Те са подготвили специална програма и няма да оставят гостите на заведението да скучаят.

Седмицата продължава с полъх от далечна Куба и участието на черната перла Долорес. Нейния прекрасен глас ще пренесе посетителите на клуба на едно горещо място и ще ги разтърси с много танци. Красавицата ще бъде гост в латино вечерите на W Club в четвъртък.

Кулминацията на седмицата е пристигането на „голямата дупара” Гери-Никол под тепетата. Голям талант, провокация и много хитове и всичко това събрано в едно 18-годишно момиче. За по-малко от година певицата издаде няколко хита, които скандализираха с провокативна визия, но въпреки това оглавиха всички музикални класации!

Вижте снимки и от иновативния нов интериор в W Club: