Николета Лозанова ще стане модел на прически в Пловдив. Красивата манекенка ще е специален гост на семинара "Тайните на Galleria", който ще се проведе на 26 март под тепетата.  Водещата на „Папараци” ще бъде преобразена не от кой да е, а от известния  коафьор – Венелин Кондаков. Николета ще заблести с прическа с огромни романтични вълни.

Семинарът на Galleria hair ще се проведе в хотел „Марица”, а стилистите ще работят с продуктите на „Sexy Hair” и „Аlfaparf”, които в момента са водещи марки на пазара, съобщиха от козметична компания Christian of Roma.

„Ще покажем повече неща, които ще са максимално полезни в работата на фризьорите и ще са приложими в ежедневието. Има голям интерес към събитието, за което сме много благодарни”, споделят организаторите.

На семинара ще бъде демонстриран и "балеяж" с преливащи кичури. Този ефект е най-желаният през последните години, защото стои стилно, обемно и няма нужда всеки месец да се боядисват корените. Важното в случая е цветовете добре да се прелят.

„Ще покажем също така и един друг цвят - изненада , който след това ще го изсушим на много едри "вълни-букли" и стъпка по стъпка ще демонстрираме как може един такъв сешоар да издържи повече време от обичайното”, коментират от семинара.

Ще бъде демонстрирана още прическа "тип афро-къдрици", както и небрежен кок, който е подходящ за прическа за предстоящите балове. Цената на семинара е 150 лева.