По джапанки на плажа, на снежните писти на Пампорово или в луксозните спа хотели във Велинград? Коя привлекателна дестинация избраха пловдивските бохеми?

Ето къде открихме някои от героите на любимата ви рубрика!

 Собственикът на "Електролукс"  Георги Табаков и половинката му Михаела посрещнваха новата 2017 година в Дубай. С всички съпътстващи екстри - шопинг, наргилета и разбира се невероятната заря над Бурж Ал Араб. 


Приятелките Николет Матакова и Елизабет Джамбазова, които тази година учат в университети в Лондон и Милано, за празника си направиха среща в един от най- луксозните хотели на Емирствата. 7 - звездно изживяване за двете пловдивчанки в началото на новата година. 

Като запален скиор Спас  Шиндаров избра Пампорово, където по поръчка три дни преди Нова година падна нов сняг. Шиндаров купонясва с тенисиста Георги Чочев, Стойчо Тодоринов и Александър Багаров-Италианеца.


В зимния ски - курорт бе отседнала и Златка Райкова. Тя бе в компанията на семейство Александър и Евелина  Арабаджиеви. Дамите бяха еднакво елегантни и в новогодишната нощ , и на пистите. 

Известният стоматолот Иван Вандев и съпругата му Дани бяха сред тези, които избраха да посрещнат Нова година в България, съчетавайки парти със ски ваканция. 

Николета Лозанова традиционно се насочи към екзотичните дестинации, като за пореден път избра Малдивите. В чия компания обаче така и не става ясно. За сметка на това пък феновете й се наслаждават на фотосесиите от острова, които водещата на "Папараци" пуска в профила си. 

Другата знойна красавица Моника Валериева предпочете арабския лукс и отседна в 5- звезден хотел в Дубай. 

Много пловдивчани решиха да използват почивните дни за релакс и презареждане и се насочиха към луксозните спа- хотели във Велинград. Там бе забелязана с приятелки Христина Личканова, 

Автотърговците Кирев, Енев и Миленков, които се забавляваха на песните на Ивана. 

Участничката в реалити формата Lord of the Chefs - Елена Биларева, за поредна година предпочете да отседне във Велинград, като няколко дни се отдаде на изкушенията в спа- центъра. 

Пловдивчанката  Аделина Спасова бе в компанията на собственика на хотел "Рич" Иван Златанов, а компания им правеха известният фитнес инструктор Асан Ибишев и половинката му. 

Певецът Орхан Мурад съчета празника с участие в хотел "Здравец" във Велинград, като до него бяха любимите му жени. 

 Плеймейтката Антония замина за съседна Гърция, където редуваше наздравици с шампанско и узо. 

TrafficNews.bg