Раждането е единствената първа среща, на която няма как да не се влюбиш от пръв поглед. А най-скъпата гривна в света е тази, на която са изписани името, теглото, ръстът и часът на раждане на твоето бебе!


Това е написала Моника Ланчева във фейсбук профила си, над снимката на бебешка ръчичка, която е стиснала пръстите й. Това е първата снимка, която е качила след раждането на малката Никол в столична болница. Моника и сестра й Вероника станаха известни преди три години, след като участваха в риалити конкурса "Мис България". В последствие Моника претърпя неприятен инцидент, след като бе нападната от група мъже в дискотека в Русе и пребита. След това Моника и Вероника изчезнаха от страниците на жълтите вестници и започнаха да се занимават с онлайн търговия с дреги, като те самите влизат в ролята на модели и промотират стоките си. 

През последните години името на блондинката се свързва с това на карловския бизнесмен Християн Събев. Според близки до двойката той е бащата на бебето, а момиченцето е кръстено на баща му. Миналата нощ щастливецът е почерпил приятелите си в в пловдивски клуб. 



TrafficNews.bg