Уникален „Шавролет Камаро”, произведен в САЩ,  ще участва в Премиум Рали „София – Свети Влас”. Колата е собственост на търговеца на автомобили Иван Станков, който е известен с вноса на първокласни коли от Щатите.

На стартовата линия в Свети Влас ще може да се видят Ferrari 458 Italia, Ferrari 599, SL600, SL500, Bentley Continental GT S, AUDI RS7 Dynamic. Кордонът от забележителни автомобили ще стартира от Свети Влас в посока Банско  на 10- ти юни.

Шавролетът на пловдивския търговец е един от многото автомобили, които компанията му „Евромикс” предлага. Наскоро бизнесменът обнови базата си Пловдив и отвори представителство на голям американски дилър край града под тепетата.

Фирмата на Иван Станков предлага уникални  за българския пазар модели като Chevrolet Corvette Stingray, Cadillac Cts ELR Hybrid, Ford Mustang и други. Предлагат се също последните модели на  Audi, BMW, Mercedes,  които обаче също са внесени от САЩ.  Предимствата на немските возила, направени за американския пазар, са техните по-сигурни купета, както и различните по-масивни части на колата.

„Евромикс” е една от малкото фирми в България, която има своя мрежа от сътрудници в САЩ. Те могат да намерят различни автомобили от Страната на неограничените възможности по параметри зададени от клиента.

Услугите, предлагани от фирмата, не се изчерпват само с покупко-продажбата на автомобил, а след това клиентът да бъде оставен да се оправя сам. Компанията предлага пълен набор от услуги от търсене,  продажба, регистрация и докарване на автомобила до вратата, както и разплащането и ваденето на документи по различни институции у нас.

Несъмнено проблем на собствениците на американски автомобили са частите. „Евромикс” предлага пълна поддръжка на колите. Те разполагат със собствена дистрибуторска мрежа,  която за по-малко от седмица ще достави необходимите части за колата.  

„Цените, на които предлагаме този клас автомобили в България са без аналог, но в никакъв случай те не са за сметка на качеството, което е нашата визитна картичка”, заяви управителят на фирмата Иван Станков.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg