В разгара на сватбения сезон решихме да съберем на едно място най-романтичните предложения за брак, които просълзиха стотици и които няма да бъдат забравени от героите в тях. Кавалерите решиха да споделят красивите моменти с широката публика и направиха важната крачка на публични места.

Пловдивчанката Теодора Кидикова получи нестандартно предложение за брак. Нейният приятел Юлиян Василев й предложи посредата на Главната улица в Пловдив. За целта той беше събрал едни от най-добрите приятели на момичето и беше подбрал специална романтична музика.

„Емоция, емоция... Никога не съм си представяла, че ще получа такова мащабно предложение. Благодаря на всички които дойдоха. НЕВЕРОЯТНООО”, написа в личния си профил пловдивчанката.

Ето ВИДЕО от самото предложение за брак, както и срещата на екип на TrafficNews.bg с влюбената двойка: 

На Римския стадион в Пловдив продължава да се пише история. Двама млади си създадоха спомен за цял живот, вричайки се един на друг няколко дни след Свети Валентин. Денят ще бъде запомнен от десетки пловдивчани, които станаха свидетели на едно романтично, оригинално и красиво предложение за брак.

Момче зададе най-важния въпрос в живота си точно на Римския стадион. Специален червен килим, покрит с листа от рози, бе положен, за да може неговата любима да премине по него. Балони във формата на сърца допълваха атмосферата. Младият мъж нетърпеливо очакваше своята възлюбена... и тя дойде.

Негов приятел я донесе на ръце до мястото на предложението. Пред очите на вече събралото се множество от жители и гости на Пловдив, момичето направи смели стъпки по килима и застана до любимия си, а той падна на колене пред нея с пръстен в ръце. Последва така бленуваното "да". Под акомпанимента на аплодисментите на десетките събрали се пловдивчани, на приятели, близки, а и напълно непознати, двамата млади се прегърнаха и целунаха.

И така, на в сърцето на Пловдив, на покрития с рози червен килим, бяха положени основите на едно бъдещо семейство.

Изумително предложение за брак направи пловдивчанин на концерта на Енрике Иглесиас, който се проведе в средата на месец май в зала „Арена Арменец“, предаде репортер на TrafficNewS.bg. Час след като започна концертът, в една от паузите, испанският идол помоли млад мъж с плакат да се качи на сцената.

Мъжът това и чакаше и веднага щом получи микрофон, се обърна към певеца с думите:

„Енрике, моля те помогни ми да предложа брак на приятелката ми“, каза мъжът, който се представи като Иван от Пловдив. На сцената се качи и приятелката му – Нели, след което последва романтичното предложение за брак пред близо 15 000 души в столичната зала. Дамата не успя да каже друго освен  „Да“ на своя любим.

През цялото време световната звезда снимаше влюбените с телефона си, а накрая каза „Наздраве за Нели и Иван“, след което тримата удариха по един шот.  Последва и селфи между тримата, както и кавър на класиката Stаnd by me.

Залата аплодира на крака смелостта на пловдивчанина, а голяма част от присъстващите не можеха да прикрият сълзите си.

Историята на Иван и Нели - ВИЖТЕ ТУК

Много любов, креативност и великолепно настроение! Това почувстваха всички, които станаха свидетели на абсолютно нестандартното предложение, което пловдивчанката Нели Димитрова направи на любимия си мъж Емил Минчев.

Почти филмовият сюжет се разигра на футболното игрище до Мебелна къща, където е имало планирана тренировка на отбора на КЦМ. Минчев, е част от мениджмънта на КЦМ и тренира често с отбора на комбината. Там обаче го очакваше невероятна изненада. Тимът му го посрещна строен, а след минута всички играчи се обърнаха с гръб към него и така той получи изненадващо предложение за брак от Нели. "Ще се ожениш ли за мен?" го попита дамата на сърцето му, като за целта бе закачила буквите от от изречението на гърбовете на футболистите.  

Отговорът естествено беше "да", последван от  прегръдка и страстна целувка. 

 

Младият старши лейтенант Евелин Тодоров предложи брак на своята приятелка на площада във Велико Търново, веднага след церемония за Деня на независимостта, която изпълни неговото подразделение.

Смаяна от момента и мястото, бъдещата булка едва сдържаше сълзите си. Все пак отговорът беше „ДА”.

Съдбата обича смелите, а екипът на TrafficNews.bg желае щастие и късмет на влюбените двойки!

TrafficNews.bg