Стилистката Вили Енчева яко захапа тв водещата Николета Лозанова и "николетоподобните" във фейсбук профила си,у видя TNS.bg. Дизайнерката, която от известно време се грижи за стайлинга на млади певици, избухна в дълъг пост срещу  дамите с "повърхностното си мислене, беден изказ и празен поглед". Постът недвусмислено е насочен срещу плеймейтката и е придружен с фотоколаж от две фотографии, които показват различна визия на пловдивчанката. 

Публикацията е от вчера, но вече е споделяна многократно и е провокирала сериозен дебат. Ето какво е написала Вили Енчева: 

По стъпките лесната слава, на която главата е празна, душата е плитка, краката-КЪСИ . Даваш си всичко, буквално всичко, за да си направиш селфи от Панамера (на лизинг), карана от мъж, който след тази вечер едва ли ще ти се обади отново. Лазенето ти е наградено с екскурзия до Дубай и часовник реплика Ролекс.

Вече ако не си ходила в Марионет не си класна дама, нищо че не си сигурна какво точно празнувахме на 03.03. ....Да се снимаш с фризьора е най-искрената ти снимка, защотото той е най-добрият ти приятел, не за друго, просто ти нямаш други приятели.

Нагла си, но наперено нагла. Не те интересува, че гаджето ти е престъпник, важното е че има пари....още по- малко те интересува, че е с 30 години по-голям от теб-все пак ти си зряла за възрастта си, а и в любовта няма граници...

Не сте ми приятни, гнусни сте ми и ме отвращавате с повърхностното си мислене, беден изказ и празен поглед. И...да, всяка прилика с реални лица и събития НЕ е случайна , а умишлена и не изпитвам притеснение, че мога да ви обидя или нараня пластмасовото ви достойнство! 

П.С На николетоподобните им се подиграваме за снимките с фотошоп, не се залъгвайте по броя на лайковете и не бъдете смешни като нея!

В нейна защита е излязъл футболистът Дани Кики, който с "голи гърди" защитава приятелката си:

Не я защитавам, защото ми е приятелка или просто да се правя на интересен. С Николета се познаваме от малки, излизахме заедно и както сега, така и преди тя беше едно от най- красивите момичета. По случай това за кариерата и кой и как и е помогнал и тя каква цена е платила, тя си знае. Като цяло тя е много добра душа и добър човек. 

Адвокатската пледоария на Дани кики обаче среща яростен отпор от авторката на критиката:

 Душата и добротата й не ги коментирам и не ме интересуват. Грозна също не съм я нарекла, тъй като съм имала контакт с нея и не е зле. Също нямам нищо против момичетата с ръст като моя, но не смятам за сериозно да се правиш друг чивек на снимките.... Колкото до професията и кариерата й, аз не се изказвам неподготвена, Дани! Николета не е жена, която аз мога да уважавам, по простата причина, че сме от различни галактики с нея и не смятам, че ми е на нивото по нито един фундаментален падаграф. Ако и другите ти приятелки са като нея, аз си правя сериозни изводи за теб.

 и още нещо, твоята приятелка не е толкова специална за да й посветя статус. обръщението е към всички госпожици, които следват примера й на "фаталната жена"!

Виж, Дани, вие футболистите си падате по такъв тип жени. Явно не си способен да разбереш какво се опитвам да ти кажа. Защитавайте се проститутки и футболисти и си ръкопляскайте на успехите в КАРИЕРИТЕ. 

Дебатът е доста ожесточен, а на места и груб. Ето какво казва и една от участничките: 

Всеки има право да се прави на какъвто си поиска и да живее както си поиска! НО когато с този начин на живот се парадира, "рекламира" и се плащат пари, той да бъде на показ в публичното пространство, става обществен проблем, проблем на нас и децата ни, защото в тяхното съзнание се изгражда погрешен модел на поведение за подражание, формира се псевдо морал и объркана ценностна система!

Не липсват и упреци към авторката, като в неякои от коментарите авторките не пропускат да отбележат , че двете дами доста си приличат. 

 


 

Засега скандалната водеща не е коментирала поста на дизайнерката. На страницата си обаче е постнала "дългокрака" снимка от поредната си фотосесия. 

 

TNS.bg