Гръцката блокада на границата удари бизнес у нас, като едни от най-потърпевшите бяха ресторантите, които залагат на качествена и прясна риба. За щастие, блюдата на най-известния рибен ресторант под тепетата, не само, че не пострадаха, но и станаха по-добри. Как?

"Не позволихме блокадата на гръцката граница да се отрази на качеството на нашите блюда. Отворихме ресторант в Пловдив, който винаги да предлага прясна риба и нямаше начин да направим компромис с това, независимо, какво би ни коствало това. От началото на блокада зареждаме от Бодрум (Турция) и ще продължаваме да го правим, докато блокадата не падне и доставките от Гърция не се възобновят”, разкриват от екипа на ресторанта.

Така, ако ви се хапва прясна риба, а се чудите дали при тази сложна обстановка може да я намерете, то не го правете, а отивайте край един от най-известените паркове под тепетата „Отдих и култура”. В ресторант Миконос ви очакват прясна и вкусна храна, приятна средиземноморска обстановка, както и добро настроение.

Не на последно място рибата е изключително полезна и незаменима за организма. Рибеното масло, което съдържа Омега-3, е добър източник на полезни вещества за организма. Но експертите винаги са съветвали да се обърнем към първоизточника на съставките, а в случая - морски видове риба от Средиземно море - лаврак, скумрия, фагри и риба-тон. С тази храна компромис не бива, тъй като качеството е на първо място, разказаха от Миконос.

TNS.bg