Започва парти сезона! Този период на годината е свързан с много купони и забавления. Днес искам да ви предложа две визии, с които ще бъдете звездата на вечерта на фирменото парти, а защо не и в Новогодишната вечер?! Ще ви дам няколко модни съвета за актуален вечерен стайлинг. Започвам с плюша, който е истински хит тази зима.

 

Няма да сгрешите ако притежавате  в гардеробът си всякакви негови варианти, от потници с тънки презрамки, бюстиета до плюшени рокли като моята. Тази рокля е на Zara, цената е 60лв, съчетала съм е с голямо колие(но за бижутата  в следващият материал) като акцент. Роклята ми е тип прегърни ме и е изключително подходяща да се комбинира с широк колан. 

Аз пак заложих на класиката в черно, но ви съветвам да бъдете смели и да експериментирате. Изключително красиво стои червеният плюш, а защо не и зеленият!


Друг тренд тази зима са роклите с пайети! Магазините са отрупани с всякакви модели и цветове. С тях трябва да бъдете внимателни
 за да не предизвикате от ефект един голям дефект!

Моята рокля е на "Diamond for Eden", струва 450лв, но на пазара се намират доста по - евтини и никакъв случай по - лоши модели.  Такъв тип рокля е сама по себе си аксесоар и бижу за това ви препоръчвам единствено към нея клъч и изчистени черни обувки.


Плюшът и пайетите са истински тренд тази зима и със сигурност ще бъдете неотразими в празничните вечери!

Фотограф: Мануела Стаменова

*Съветите на една млада дама, добре позната от телевизонния екран, ще ви накарат да се почувствате добре в кожата си и да направят ежедневието ви по-красиво. Тя ще ви покаже как да експериментирате с материи, цветове и обеми, как да се чувствате женствена и в скъсани дънки и в слим пола.  Вашият гид в света на модата ще бъде Лиляна Ангелова. Тя и популярната фотографка Мануела Стаменова са авторите на лайф - стайл рубриката "L.A. Style Compass" в TrafficNews.bgкоято ще е вашия пътеводител в света на модата.