Въпреки че живеят в големи, натоварени градове, хората са инстинктивно привлечени от природата и животните и всеки от нас е привлечен от някои животни повече от другите.  Кое животно виждате на първо място?

Вашето подсъзнание прави това за вас и избира животните, които ви харесват най-много!

Животното, което ви харесва най-много, разкрива части от душата ви, които говорят за вас:

Гълъбът е свързан с мир, надежда и отношенията.

Вие притежавате чиста душа и виждате доброто във всичко и всички. Ти вдъхновяваш надежда в другите и не се интересуваш много от материалните неща. Имате и връзка с духовния свят.

2. Пеперудите символизират красотата и удоволствието. Разбираш, че животът е кратък и правиш всичко възможно, за да му се насладите. Вие мразите планирането и отегчението и сте сигурни, че светът е голяма поляна с цветя, създадени само за вас. Имате толкова хубава душа, че дори хората са объркани!

3. Орелът е свободен дух и търсещ приключение. Вие летите високо над останалите и знаете, че го заслужавате. Вие сте горди и строги и виждате неща, което другите не могат. Не обичате да бъдете задържани, а независимостта ви е това, което привлича другите. Вие притежавате една много благородна и милостива душа.

4. Кучето символизира лоялност и семейство. Вие сте безкористни към онези, които обичате, и вие оценявате и тяхното щастие повече от всичко в света. Вие сте много надеждни и създавате в хората усещане за сигурност около вас. Имате ярка и любяща душа, която блести и е много свързана с душите около вас, пише Dunavmost.com

5. Вълците са самотни животни. Те символизират самотата, въпреки че живеят в групи. Ако първо видяхте вълка, това означава, че предпочитате да имате по-малък социален кръг. Вие сте много придирчиви, когато става въпрос за приятели, защото цените себе си и вашето време най-много. Душата ви е мъдра, спокойна и нежна и трябва да бъде защитена.

6. Богомолката е свещено животно в много култури. Ако я видяхте първа, вие сте самотен и ви харесва. Предпочитате да се научите да общувате и считате, че за непоносими безсмислените и безпредметни разговори. Но вашите оскъдни социални взаимодействия не показват, че сте лоши в комуникацията. Вие сте интелигентни и много манипулативни, ако е необходимо.