Веселието за националите преди старта на подготовката за световното първенство, няма да има край. Само няколко часа след прибирането на отбора от последния турнир от Лигата на нациите в Иран, волейболистите ще бъдат гости на сватбата на своя колега Добромир Димитров. Разпределителят ще мине под венчилото с ослепителната си половинка - Мис България 2013 Нанси Карабойчева. Церемонията ще се състои на 27 юни (сряда) в Пазарджик.

На 15 юли посрещачът Тодор Скримов и най-сексапилната учителка в България Силвия Зубева ще станат семейство Скримови. Кумове на двойката ще бъдат капитанът на националния отбор Виктор Йосифов и неговата очарователна половинка Виолина.

След това още един национал ще скъса с ергенлъка. Заветното "Да" ще каже и диагоналът Николай Учиков. Той ще се врече във вярност на своята приятелка – бившата волейболистка на Марица Весела Бончева на 21 юли в София.

Това обаче не е последната сватба в националния отбор за това лято. На 12 август капитанът на тима Виктор Йосифов също ще стане семеен мъж. Той и половинката му Виолина ще минат под венчилото. Кумове пък ще им бъдат либерото Теодор Салпаров и ослепителната му половинка - актрисата Ралица Паскалева.

Световното първенство по волейбол, на което България е домакин, обаче ще лиши двойката от меден месец част от двойките. Националният отбор ще се качи на Белмекен за първия си лагер преди форума на 23 юли и ще приключи с лагера там на 11 август. На 13 август пък отбора заминава за Варна.  Мачовете на България от 9 до 21 септември ще се изиграят в зала "Конгресна" в морската столица. Съперници на българските лъвове са Полша, Куба, Финландия, Пуерто Рико и Иран.

BGvolleyball.com