Новият сезон на Биг Брадър започва утре в ефира на Нова Телевизия, а за първи път от 7 години в Къщата ще се настанят 14 обикновени мъже и жени.

Най-младият участник е току-що навършил пълнолетие по американските стандарти и е на 21 години, а най-възрастната дама, която ще обитава къщата, е на 48 години, които съвсем не й личат.

13 от 14-те участници са активно работещи към момента на влизането си в Къщата, един е безработен. Професиите им са повече от интересни. Двама от тях са с годишни доходи в шестцифрени суми. Професионалните умения на повечето участници могат да намерят приложение и в ежедневието на Къщата. Сред съквартирантите има фризьор, който да се грижи за прическите им, фитнесинструктор, който да поддържа физическия тонус, барман-миксолог, който да приготвя питиетата, брокер от Уолстрийт, който да  управлява  финансите, адвокатка, която да решава конфликтите, учителка, която да разяснява трудните задачи и професионална танцьорка, която да ги забавлява.

Толерантността на Big Brother е намерилa място в кастинга: сред участниците има последователи на православната църква,  източни религии, както и атеисти, хора с различна сексуална ориентация и представители на различни етноси. Екстравагантни, добре изглеждащи, интелигентни, провокативни, амбициозни, готови за победа, дръзки и лишени от свян, с добро самочувствие и запомнящи се характери, това са общите черти, обединяващи 14-те участници в Big Brother в предстоящия сезон.

TrafficNews.bg