Сватба на тъмно, влажно и студено място?

Ако обичате морските същества, гмуркането или просто филма "Малката русалка", то това е вашият вариант за мечтания ден и един хотел може да ви го предложи.

Хотел Metropole в Монте Карло пуска отново своя подводен сватбен пакет, който прилича на подводна екскурзия, но към водолазното оборудване са добавени неопренови смокинги и булченска рокля.

Булката и младоженеца ще бъдат придружени по пътя към олтара от Пиер Фрола, четирикратен световен шампион на свободно гмуркане, пише profit.bg

Гостите на сватбата ще могат да наблюдават церемонията от морското дъно, ако разполагат със собствени костюми и екипировка за гмуркане.

След водната сватба, както двойката, така и гостите й, могат да се насладят на коктейли и обяд на плажа.

Разбира се, всеки получава видеозаснемане на церемонията.

Хотелът има и специален пакет за предложение за брак, който включва подводница, шампанско и изискани ордьоври на плажа след това.

Тези пакети се предлагат само на гостите, отседнали в хотела, в който цената на нощувките стартира от около 390 долара на вечер.

За щастие, пакетите са доста приспособими, в зависимост от размера на вашето парти, като се започне от около 1 400 долара за предложението и се стигне до малко над 8 200 долара за церемония.

Вижте няколко двойки, които са се възползвали от удоволствието: