В социалните мрежи се появи зрелищно видео, в което жена осуетява опит на двама въоръжени мъже да отвлекат дете от улицата. Тя владее почти до съвършенство хватките и тактическите номера на Джеки Чан.

Действието в клипа изглежда се развива в Близкия изток, но се води спор дали кадрите са истински или са заснети като част от кампания срещу трафика и насилието над деца.

Стотици потребители се възхитиха на жената, която успява да се справи с цели двама мъже, при това единият е с бухалка. Тя демонстрира завидни бойни умения, като поваля на земята нападателите. В крайна сметка успява да спаси детето. Но преди да побегне от похитителите, оставя всеки мъж с едно наум.

Повечето коментари гласят, че всички трябва да внимават особено много с такива жени. Но хумористичната страна е далеч от покъртителното послание на видеото. Дали кадрите са автентични, т.е. са запечатали истинска житейска драма в някое бедно гето, или са част от социална кампания, остава мистерия. Едно обаче е сигурно – изпълняват целта си да провокират закрила над децата.