Вчера, 9 януари, Джеф Безос обяви в профила си в Twitter, че се развежда със съпругата си Макензи. И веднага в главите ни изникна въпросът какво може да сложи край на един 25-годишен брак, особено ако мъжът е най-богатият човек на света. И отговорите не закъсняха. Броени часове след обявяването на развода, на бял свят в медиите излезе новината за тайната афера на Безос, която продължава вече няколко месеца, от пролетта на 2018 г.

Джеф Безос се развеждаСлед 25-годишен брак най- богатият човек на планетата се разделя с жена си

 

Мистериозната дама, завладяла сърцето на все още женения милиардер, е Лорън Санчес. Тя е бивша тв водеща и настоящ пилот на хеликоптер. Също като Джеф има брак, който отдавна е приключил на емоционално ниво, просто не е формално прекратен с бракоразводно дело, пише Lifestyle.bg.

Красавицата е омъжена за Патрик Уайтсел, който също се познава с основателя на Amazon и дори имат общи снимки тримата. Каква идилия просто! Когато обектът на чувствата ти е най-богатият човек на света, със сигурност не си представяме, че Джеф и Лорън са се срещали по малки ресторантчета и са гледали изгрева край брега на морето, заобиколени само от романтика. Запознати с похожденията на Безос твърдят, че двамата със Санчес са имали (и очевидно ще имат още) доста луди нощи на всевъзможни екзотични дестинации, обиколени с частния самолет на основателя на Amazon.

Всъщност, Джеф и Лорън се познават от доста години, защото живеят близо един до друг - в Сиатъл. Първата им по-дълга среща е по повод материал за телевизията, в която красавицата работи. А последният път, когато двамата са забелязани заедно, е преди броени дни - на партито на Amazon след наградите Златен Глобус. Важно е все пак да се направи уточнение, че Джеф и Макензи Безос наистина са направили всичко по силите си, за да спасят брака си. И когато са разбрали, че това е мисия невъзможна и са заживели разделени, чак тогава милиардерът е започнал своята афера.

А съпругата му е напълно наясно какви ги върши и го приема като нормален развой на събитията. Дали обаче съпругът на Санчес също приема толкова нормално новината, на фона на факта, че с Джеф са си били близки, можем сами да си отговорим...

Снимки: Инстаграм