В екзотична обстановка посрещна коледните празници майката на Бирмата - Лидия Станоева, по-известна като Лидка Скалата. Бизнес дамата, която е първа приятелка с фолкдивата Преслава, се отдаде на слънчевите лъчи в Индонезия, научи "България Днес". Скалата е там без своята кандидат-снаха, с която иначе не се разделят.

Лидето показа зашеметяваща за годините си фигура. От плажовете в източната страна тя се изфука с чисто новите си огромни цици. На бюста й спокойно биха завидели не само Преслава, а и повечето чалгарки. Новите форми на Станоева направо преливат от изрязания й бански. Майката на Бирмата и преди имаше корекции по бюста, но сега е решила да се напомпа с още повече кубици. Освен това тя е изваяла кръшна снага и стегнато дупе благодарение на тренировки във фитнеса и здрава диета. Лидка се хвали, че сега е дори по-слаба на килограми и от Пресито.

Лидка се хвали с огромен бюст


Фолкаджийката пък упорито блъфира, че се е разделила с Жоро Бирмата. "България Днес" научи от сигурни източници, че двойката все още е заедно, но се опитва да се откъсне от светския шум. Преслава е получила покана от свекърва си да пътува с нея за Индонезия. Това било невъзможно предвид натоварения график от участия на певицата по празниците. Сега тя захлебва най-тлъсти хонорари. Единствено за Бъдни вечер се прибрала до родния си Добрич, за да сподели трапезата с родителите си и сестра си Ивелина.

Станоева разпуска в Индонезия без мъж


Само за новогодишната нощ Преси ще се нагуши с около 100 бона. Тя си е уредила две участия, от които ще прибере по близо 50 хиляди лева. Звездата първо ще подгрее гостите в елитния пловдивски ресторант "Санкт Петербург". Веднага след настъпването на Нова година тя пали с мръсна газ към София, където около 2 през нощта трябва да стъпи на сцената на нощния клуб Night Flight. Там запазено вип сепаре ще има за нейния възлюбен Георги Станоев, който е събрал компания.
Лидка Скалата ще посрещне и Нова година в Индонезия. В азиатската страна тя няма мъж до себе си. Според неофициалните информации сексапилната бизнес дама се е развела с мъжа си Евлоги Станоев - Голямата Бирма.

TrafficNews.bg