Известният актьор Чанинг Тейтъм и съпругата му, актрисата и танцьорка Джена Дюaн Тейтъм са пред развод, след като бяха заедно цели 9 години и се радваха на повече от щастлив брак. 
 
Звездната двойка е съобщила новината за раздялата си с общо изявление в социалните медии.
 

"С най-добри чувства решихме да се разделим като двойка. Години наред бяхме силно влюбени и преживяхме вълшебно пътуване заедно. Нищо от това не се е променило, но любовта е прекрасно приключение, което понякога ни отвежда в различни посоки. Зад решението ни няма тайни или сластолюбие - само двама най-добри приятели, осъзнали, че е време да си дадат почивка и да осигурят един на друг най-доброто, което заслужават"
, се посочва в изявлението. 
 


37-годишният Чанинг Тейтъм и 37-годишната Джена Дюан Тейтъм споделят още, че не желаят да коментират темата повече от това и че това, че се развеждат няма да повлияе по никакъв начин на тяхната дъщеря и тя ще си остане все така обгрижвано от родителите си дете. 

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан се срещат за пръв път на снимачната площадка на филма "В ритъма на танца" от 2006 г. След три години звездната двойка сключва брак. Дъщеря им Евърли се появява на бял свят през май 2013 г.